Hydrolock

KRAFT Paints a fost lansat initial ca un brand sub umbrela caruia au fost dezvoltate numai solutii pentru finisaje decorative: vopsele, tencuieli decorative si pentru soclu, lacuri, emailuri etc. 

KRAFT Paints a propus intotdeauna clientilor sai profesionali dar si casnici solutii estetice, cu valente functionale corespunzatoare tendintelor si tehnologiilor moderne.

Nevoile clientilor nostri nu se limiteaza insa la finisaje. Putem oferi si solutii de protectie structurala. Oricat de bun calitativ ar fi un finisaj, daca nu este aplicat pe o suprafata sanatoasa, se va distruge in timp pierzandu-si frumusetea si calitatile de protectie. De aceea am ales ca extinderea marcii KRAFT Paints sa fie in domeniul hidroizolatiilor. 

 

Produsele care compun categoria de hidroizolatii sunt reunite sub numele de KRAFT HydroLock si au fost concepute dupa o analiza detaliata a tipurilor de aplicatii cel mai des intalnite si tinand cont de criteriul foarte important al calitatii, al usurintei in aplicare si al nivelului parametrilor de exploatare. 

Cu noua gama KRAFT HydroLock ne propunem sa oferim clientilor nostri solutii profesionale de protectie eficienta a suprafetelor structurale, care vor contribui la prelungirea duratei de exploatare si la mentinerea valorii de piata a cladirilor.