Despre noi

Despre noi

    Cu o indelungata traditie in productia de vopsele decorative, grupul DRUCKFARBEN este in prezent unul dintre principalii jucatori pe piata de vopsea din Grecia si regiunea Balcanica datorita investitiilor constante in cercetare si dezvoltare, imbunatatind continuu gama de produse, si prin oferirea de solutii si servicii integrate.


    Prin gama completa de produse disponibile, compania furnizeaza solutii de protectie decorativa complete pentru toate tipurile de suprafete, incluzand nevoile de vopsire specifice si speciale.
    Marca principala de vopsea si tencuiala decorative este KRAFT PAINTS, dar exista si alte marci fabricate de catre Druckfarben, cum ar fi BASIK in Romania sau BIOCLIMA in Grecia. Toate produsele din portofoliul Druckfarben, indiferent de gama sau categorie sunt remarcabile prin calitatea ridicata, siguranta, usurinta de folosire si respectul pentru mediu.
   

    In 2003 au fost introduse pe piata romaneasca primele produse din gama KRAFT Paints, initial doar importate din Grecia, iar in 2007 a fost inaugurata unitatea de productie de la Magurele. In present, vopselele si tencuielile se produc in Grecia si Romania, in functie de gama si cerintele pietii locale, si apoi sunt exportate si in Bulgaria, Serbia, etc.
    Echipele de cercetare din Grecia si din Romania coopereaza indeaproape astfel incat sa putem oferi clientilor nostri solutii estetice, cu valente functionale corespunzatoare tendintelor si nevoilor moderne in materie de amenajari.
    In 2014 am decis ca a sosit momentul sa oferim clientilor nostri si solutii de protectie structurala si am lansat in Romania prima gama non-deco: KRAFT HydroLock – Solutii de hidroizolare si impermeabilizare, urmata in 2015 de KRAFT Hydroguard – Sistem de mortar hidroizolant si in 2017 de Total Proof, gama pentru izolare acoperisuri.
    In 2015 am lansat Sistemul inovativ de vopsele si tencuieli cu eficienta energetica, patentate in Uniunea Europeana – Energy Save.
    In 2016 am pregatit primele tencuieli decorative care rezista la foc si previne propagarealui, KRAFT Fire Proof, certificate in Clasa A2 de reactie la foc de catre Laboratorul de Incercari la Foc din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.
    In 2017 am lansat vopseaua KRAFT Blackboard, care transfoma orice perete intr-o table de scris, dand frau liber creativitatii fiecarei persoane.

    Conform motto-ului nostru: DRIVEN BY INNOVATION, vom continua sa lansam in piata produse care sa satisfaca toate nevoile consumatorilor.

 Calitate si protectia mediului descarca declaratia de mediu

    Druckfarben se concentreza pe satisfacerea dorintelor si asteptarilor clientilor, protectia mediului si a resurselor naturale, precum si protejarea vietii si sanatatii oamenilor care lucreaza cu sau pentru companie.

    1. Castigarea Increderii clientilor, prin Indeplinirea In mod sistematic a cerintelor acestora

    2. Conformarea fata de cerintele legale privind protectia mediului, securitatea si sanatatea In munca (SSM), precum si cu alte cerinte la care societatea noastra subscrie

    3. Imbunatatirea continua a calitatii produselor si servicilor oferite

    4. Imbunatatirea performantelor de mediu prin prevenirea poluarii datorate activitatilor noastre

    5. Imbunatatirea performantelor SSM ale societatii, prin gestionarea adecvata a riscurilor profesionale

    6. Scaderea nivelului de risc de accidentare si Imbolnavire profesionala si cresterea nivelului de securitate

    7. Promovarea unui parteneriat pe termen lung cu furnizorii si clientii, orientat catre managementul calitatii-mediului

    8. Intretinere adecvata a echipamentelor si instalatiilor, luand in consideratie diminuarea impactului negativ asupra mediului si siguranta In exploatare

    9. Promovarea unui dialog deschis si continuu cu clientii, autoritatile publice, organizatiile guvernamentale, mass-media si alte parti interesate pe probleme de mediu si SSM

    10. Aplicarea masurilor de interventie operativa pentru prevenirea si/sau limitarea efectelor asupra mediului In caz de incident, avarie, dezastre, precum si pentru a preveni si minimiza posibilele evenimente nedorite care pot fi asociate acestor situatii

    11. Realizarea unei bune gestionari a deseurilor, a substantelor toxice si periculoase si a reziduurilor, astfel Incat impactul activitatilor legate de acestea asupra mediului sa fie minim si sa se obtina reducerea riscurilor chimice

 

Reasponsabilitate sociala

POLITICA SI ANGAJAMENTUL IN DOMENIUL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RESPONSABILITATII SOCIALE

    Noi, S.C. DRUCKFARBEN ROMANIA SRL, in conformitate cu Conventiile ILO (Orgnizatia Internationala a Muncii), Declaratia universala a drepturilor omului a Natiunilor Unite, Conventiile Natiunilor Unite asupra drepturilor minorilor si eliminarea tuturor formelor de discriminare a femeilor si a standardului SA 8000:2008 privind Sistemul de Management al Responsabilitatii Sociale, ne asumam prin prezenta politica urmatoarele:

    a) conformarea legala – respectarea legislatiei nationale si a altor reglementari la care organizatia subscrie, a standardelor din domeniu, a prevederilor cuprinse in conventiile ILO si cele ale Natiunilor Unite si alte cerinte statutare relevante, oricare dintre acestea este mai riguroasa.

    b) libertatea de asociere si dreptul la negociere colectiva – respectarea drepturilor personalului de a se constitui in si a adera la sindicate si de a participa la negociere colectiva .

    c) interzicerea discriminarii – nu este tolerata nici o discriminare la angajare, remuneratie, accesul la instruire, promovare, incetarea relatiilor de munca sau pensionare pe motive de sex, varsta, religie, rasa, casta, provenienta sociala, dizabilitate, origine etnica si nationala, nationalitate, apartenenta ca membru in organizatii ale angajatilor, inclusiv sindicate, afiliera politica, orientare sexuala sau alte caracteristici de ordin personal.

    d) respectarea drepturilor salariale – salariile platite pentru programul normal de lucru, orele suplimentare si diferentele de ore suplimentare sunt egale sau depasesc standardele minime din domeniul de activitate constructii. Nu se opereaza deduceri ilegale, neautorizate sau disciplinare din salariu. Sunt interzise deducerile din salariu ca masura disciplinara. S.C. DRUCKFARBEN ROMANIA SRL se asigura ca salariile si beneficiile sunt detaliate cu claritate pentru angajatii sai, iar atribuirea acestora se realizeaza in conformitate cu legislatia aplicabila .

    e) respectarea programului de lucru – societatea respecta legislatia in vigoare si standardele aplicabile referitoare la programul de lucru . Numarul maxim de ore de lucru pe saptamana este cel specificat prin legislatie ( Codul Muncii), dar nu va depasi in mod regulat 48 de ore, iar numarul maxim permis de ore pe saptamana nu va depasi 12 ore. Orele suplimentare se vor face doar pe baza de voluntariat si vor fi platite suplimentar. Un angajat va lucra 8 ore pe zi timp de 5 zile cu 2 zile repaus.

    f) sanatatea si siguranta la locul de munca – este implementat in cadrul S.C. DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. sistemul de management al sanatii si securitatii muncii conform OHSAS 18001 : 2008 si a legislatiei in vigoare aplicabile, sunt stabilite proceduri cu privire la sanatatea si siguranta ocupationala, in special furnizarea si utilizarea EIP, a bailor curate, accesul la apa potabila si atunci cand e cazul, furnizarea unor facilitati sanitare.

    g) depozitarea alimentelor - In cadrul societatii este numit un reprezentant al conducerii care sa fie responsabil de sanatatea si siguranta intregului personal si care este tras la raspundere pentru implementarea elementelor de sanatate si de siguranta ale societatii. Personalul societatii beneficiaza de un instructaj regulat si documentat pe probleme de sanatate si siguranta la locul de munca, acest instructaj este repetat la fiecare nou angajat.

    h) interzicerea exploatarii muncii minorilor – in cadrul S.C. DRUCKFARBEN ROMANIA SRL este interzis a se exploata munca minorilor, in conformitate cu definitiile din conventiile ILO, ale Natiunilor Unite si din legislatia nationala aplicabila. Sunt interzise conditiile de munca asemanatoare sclaviei sau cele care sunt daunatoare penru sanatatea minorului. Sunt protejate drepturile tinerilor incadrati in munca. Societatea nu incadreaza in munca minori.

    i) interzicerea muncii fortate si masurilor disciplinare – sunt interzise toate formele de munca fortata, precum perceperea de depozite sau retinerea documentelor de identitate ale angajatilor la inceperea perioadei de angajare, deoarece aceste forme incalca drepturile umane de baza. Este interzisa utilizarea pedepselor corporale, mentale sau corectia mentala sau fizica si abuzul verbal.

    In scopul Indeplinirii angajamentelor asumate, conducerea SC DRUCKFARBEN ROMANIA SRL a decis implementarea, mentinerea si Imbunatatirea continua a unui Sistem de Management al Responsabilitatii Sociale, adecvat domeniului nostru de activitate si scopului societatii.

    Documentele Sistemului de Management al Responsabilitatii Sociale sustin politica aprobata si sunt conforme cu cerintele standardului SA 8000:2008 .

    Periodic, conducerea SC DRUCKFARBEN ROMANIA SRL analizeaza politica in domeniul sistemului de management al responsabilitatii sociale si o actualizeaza continuu.

   Politica este comunicata si Inteleasa de Intregul personal si este disponibila pentru public pe site-ul societatii.