Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI IN TOTALITATE CELE CE URMEAZA. VIZITAREA IN CONTINUARE A PAGINILOR ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI WWW.KRAFTAINTS.RO.

 

Site-ul www.kraftpaints.ro este proprietatea exclusiva a S.C. DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L., avand ca date de identificare la RC J23/2291/2007, si CUI RO10077532, capital social 48,985,120 lei, cont bancar RO72BRDE410SV06468274100, deschis la BRD - Sucursala Academiei, cu sediul social in Magurele, Str. Atomistilor nr 17-23, jud. Ilfov, cod 077125, tel. + 40 21 405 71 00 si fax. + 40 21 405 71 12, e-mail customercare-romania@druckfarbengroup.com, si fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numarul 31767. 

 

Site-ul www.kraftpaints.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.kraftpaints.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

ACCESUL LA SITE

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs. - utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet. 

 

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.kraftpaints.ro, vizitarea sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la kraftpaints.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. 

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.kraftpaints.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea DRUCKFARBEN ROMANIA, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. 

 

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Folosirea fara acordul scris a DRUCKFARBEN ROMANIA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

 

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor. 

 

Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului www.kraftpaints.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente. 

 

MARCI

Societatea DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L., fara acordul scris al acesteia.


COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. 

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.kraftpaints.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. 

 

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele sau de a modifica continutul site-ului kraftpaints.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul kraftpaints.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului kraftpaints.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt. 

 

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre DRUCKFARBEN ROMANIA S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.