Colorare

Culorile sunt expresia naturii. Vorbesc un limbaj si este interesant sa descoperi ce inseamna fiecare culoare si modul in care acestea sunt legate una de alta.

Autumn Blaze 7083D

Mai mult, culoarea reprezinta o parte integranta a decorului. Acesta are capacitatea de a modifica perceptia asupra spatiului in multe moduri - prin intensificarea unui detaliu special, de atenuarea unei caracteristici nedorite, sau compensand pur si simplu o lipsa de natura arhitecturala.

Fresco Blue 7222T

Deci, cand te gandesti la culori si nuante pentru casa ta, ai putea urmari:

- Crearea unei stari de spirit si a a unei ambiante

- Alegerea de combinatii de culori in functie de destinatia camerei

- Nuantele alese in functie de marimea camerei

- Experimentarea unor diferite combinatii de culori pentru a mari sau reduce aspectul camerei

- Punerea in valoare mobilierului din camera

Blue Thread 5225P

Un mediu cald si prietenos este creat prin aplicarea culorii corespunzatoare si prin combinatii de culori atent selectionate. Un loc unde te bucuri de viata alaturi de cei dragi si unde imparti cu prietenii unele momente speciale... ale unei vietii pline de culoare.

Ne indepartam tot mai mult de albul care "merge la orice" si ne indreptam catre culori mai intense, catre combinatii potrivite temperamentului si personalitatii noastre.

Culoarea este, fara indoiala, unul dintre principalii factori de succes pentru decoratiuni interioare. Crearea unui mediu functional, estetic depinde de alegerea culorilor, precum si alegerea de unui mobilier si a unei combinatii decorative adecvate. Pentru un astfel de rezultat, alegerea este intotdeauna: Kraft Inspired Color 

Daydawn 7091P

SISTEM DE NUANTARE KRAFT

KRAFT MIX este sistemul care permite obtinerea si reproducerea oricareia dintre culorile din cartela KRAFT pentru oricare din vopselele disponibile in portofoliul KRAFT cu baze de nuantare. 

Beneficiile sistemului de nuantare KRAFT MIX: 

• Ofera posibilitatea de a a alege din peste 1.000 de nunate 

• Reproduce culoarea aleasa pentru orice cantitate de vopsea

• Se poate utiliza atat pentru vopsele lavabile cat si pentru emailuri

• Nuantare cu costuri optimizate datorita bazelor de nuantare

 

COMPONENTELE SISTEMULUI KRAFT MIX

Pigmenti

Pigmenti de foarte buna calitate, care asigura rezistenta in timp a culorii vopselelor si tencuielilor, indiferent ca sunt aplicate la interior sau exterior.

Sistemul de Dozare 

Sistemul de dozare (automat sau manual) se foloseste pentru dozarea colorantilor in baza de nuantare (vopsea, tencuiala, email etc.) conform unei retete specifice fiecareia dintre culorile din paletarul KRAFT. 

Sistemul de mixare (shaker) 

Sistemul de mixare asigura omogenizarea colorantilor cu vopseaua pentru obtinerea culorii dorite.

Sistemul KRAFT MIX ofera oricui posibilitatea de a-si decora locuinta in acele nuante care i se potrivesc cel mai bine si care vor da o nota personala decoratiunii interioare sau exterioare.