Energy Save

 

Gama KRAFT Energy Save

KRAFT Energy Save Plaster
Tencuiala decorativa cu eficienta energetica
KRAFT Energy Save Roof
Vopsea elastomerica acrilica cu eficienta energetica pentru acoperisuri
Energy Save Interior
Vopsea fotocatalitica cu eficienta energetica pentru interior

KRAFT Energy Save
Simply Innovation

Gama Energy Save marcheaza o noua etapa in existenta marcii KRAFT Paints pentru ca ofera beneficii care se traduc in imbunatatirea calitatii vietii si o mai mare grija fata de resursele naturale, pe lânga beneficiile la care ne asteptam de la vopsele si tencuieli in general. Conceptul Energy Save este foarte simplu: reducerea schimbului de caldura intre interiorul cladirii si mediul inconjurator pentru a pastra confortul termic in interiorul cladirii si a reduce in acelasi timp consumul de energie. Traducerea in practica a acestui concept implica o tehnologie sofisticata, rezultatul unui efort sustinut de cercetare. Pentru a realiza acoperiri decorative cu proprietati de eficienta energetica, specialistii KRAFT Paints au combinat cu multa creativitate materiale traditionale in productia de vopsele si tencuieli cu materiale moderne si au dezvoltat o tehnologie pentru care au primit patent european EP2289862. Finisajele Energy Save nu lasa caldura sau frigul de afara sa intre in cladire si nu lasa caldura sau racoarea sa se piarda din cladire, prevenind astfel risipa de energie pe tot parcursul anului.

 

Tehnologia

Tehnologia KRAFT Energy Save combina 3 tipuri de materiale speciale, fiecare dintre ele având un rol in optimizarea consumului de energie. Beneficiul distinct al produselor KRAFT Energy Save, acela de a contribui la reducerea consumului de energie destinat asigurarii confortului termic in cladiri, este dat de rezultatul sinergiei dintre proprietatile acestor trei materiale.

 

Produsele din gama KRAFT Energy Save au in comun un atribut unic, acela de a contribui la reducerea schimburilor de caldura dintre interiorul cladirii si mediul innconjurator, care se concretizeaza intr-un beneficiu unic: reducerea cantitatii de energie consumate de sistemele de incalzire si racire a cladirii (aparat pentru aer conditionat, centrala termica etc) pentru asigurarea confortului termic.